Nieuws

Covid-19

Goedemorgen, iedereen,

Op het moment van schrijven weten we niet, zoals u, hoe lang de strikte opsluiting die we nu allemaal in het hele land meemaken, zal duren. Want het nieuws is als een bom: de pandemie bij Covid-19 is in ons midden aangekomen!

Het verleden

Deze gloednieuwe website is bedoeld om u onze twee toeristische accommodaties te presenteren ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum.

Het was inderdaad in juli 1995 dat Dominique en ik onze allereerste reizigers verwelkomden.

Deze plattelandsverblijven zijn al die tijd het voorwerp geweest van al onze zorg voor Dominique en mijzelf. De mooiste beloning is om gelukkige klanten te zien vertrekken na een verblijf, in de zon of in de regen bij La Fermette of Le Fournil.

De Toekomst

Dit jaar willen we dat het feestelijk en gastvrij is voor jullie allemaal. Als u wat frisse lucht en afstand wilt krijgen van de gebeurtenissen die ons nu al enkele weken bezighouden.

We blijven redelijk optimistisch over een gunstige afloop van dit verbod op vrijetijdsreizen.

Wat er ook gebeurt, onze twee gîtes “Le Fournil” en “La Fermette” staan klaar om u te verwelkomen.

We kunnen niet wachten om te horen dat het nieuws goed is. Als deze pijnlijke periode voorbij is voor iedereen achter ons, en de Covid-19 zal een slechte herinnering zijn. Kom terug naar het grondgebied van de Zuidelijke Ardennen en rust uit met familie of vrienden in een van onze accommodaties. Deze worden in deze periode onderhouden en opgewaardeerd. Alles lijkt te stoppen en toch brengt het zijn deel van het lijden en de vermoeidheid naar meer dan één van ons.

Wij wensen u veel geduld toe om deze collectieve test zo sereen mogelijk te doorstaan.

Zorg goed voor uzelf en uw dierbaren terwijl u wacht op betere dagen.

Dominique en Thierry de Lannois-Notté.

(Fotocredits: © FTLB)

dolor efficitur. sem, accumsan ultricies pulvinar Lorem